Neem contact met ons op via 0181-850861 of info@jltcases.nl
Neem contact op

Levering & Bezorging

Wat is de levertijd?
De Flightcases die u heeft besteld, zullen wij na betaling van de Proforma op de planning zetten om te frezen. De gemiddelde levertijd van een flightcase bedraagt 6 a 8 weken.
Zodra de flightcases gereed zijn sturen wij de bestelling naar u op of maken wij een afspraak voor afhaal. 

Wij streven er altijd naar om je bestelling binnen de verwachte levertijd te leveren. Helaas kunnen we geen exacte leverdatum garanderen. De verwachte levertijden zijn schattingen. Het kan voorkomen dat er vertragingen optreden en dat de levering net buiten de verwachte leveringsdata valt.

Zaterdag leveringen
Als uw bestellingen op zaterdag geleverd dienen te worden, neem dan contact met ons op na uw bestelling, zodat wij direct kunnen zien of de producten voorradig zijn en de extra optie voor zaterdag levering bij uw bestelling kunnen verwerken.
Alle  vervoerders waar JLT Cases mee werkt leveren standaard alleen op werkdagen (maandag t/m vrijdag).
 
Online tracken van de bestelling
Alle bestellingen die door ons worden verzonden, zijn voorzien van een Track & Trace nummer. Dit Tracking nummer vindt u in de e-mail die JLT Cases verzendt zodra de bestelling klaar staat voor verzending. Hierin vind u ook de link van de desbetreffende transporteur om u zending te volgen. U typt hier het door ons toegezonden track & trace nummer en u kunt uw bestelling volgen.

Wat als u niet aanwezig bent?
Wanneer u bij aflevering door de vervoerder niet aanwezig bent, wordt de zending de volgende (werk)dag nog een keer opnieuw aangeboden. Als deze levering ook gemist wordt, dan vindt u een briefje in uw brievenbus en kunt u altijd nog het product binnen drie weken na de leverdatum op het vervoerderskantoor afhalen. Mocht u een levering gemist hebben, kijkt u dan ook uw zending na met het track & trace nummer dat door ons is verstrekt. 

Vertraging
Onze transporteurs leveren meestal binnen 24 uur, maar in uitzonderlijke gevallen duurt de verwerking van uw bestelling iets langer. In plaats van 24 uur kan dit een dag of een aantal dagen langer duren. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te leveren, maar zijn uiteindelijk afhankelijk van de transporteurs. Indien u uw bestelling drie werkdagen na verzending nog niet heeft ontvangen en u de verzending heeft gevolgd met track & trace, neem dan telefonisch contact met ons op op nummer +31 (0)181-850 861 of per e-mail info@jltcases.nl